På denne side kan du læse om tidligere klienters erfaringer med undervisningen.

Dagmar er virkelig sød og dygtig; hun har mødt Lukas lige præcis dér, hvor han var med sine udtalevanskeligheder. Dagmar leger alt det svære ind, uden at pakke tingene ind, og hun giver sig 200 % hver eneste gang.

(Lukas på 5 år + forældre)

Jeg vil varmt anbefale Dagmar som talepædagog. Min datter på 4 år har været utroligt glad for at gå hos Dagmar hver gang. Dagmar bygger hendes undervisnings op på en meget struktureret måde. Gennem pædagogiske lege og hendes børnevenlig attitude formåede hun at få min datter  til at lege med og lære at udtale forskellige lyde hun havde svært ved; hvilket ikke var lykkedes af andre. Dagmar er god til at forklare, lave en struktureret undervisningsplan som hun holder sig til og give mig som forælder materiale med hjem som skal bruges for at øve videre derhjemme. 

Vi er 100 procent tilfredse med de resultater det har givet og hele forløbet.
 

(Anna – mor til Cecilia)

Sebastian kom til Dagmar som 5 årig med udtalevanskelligheder. Dagmars pædagogiske tilgang og varme personlighed var øjeblikkelig tillidsskabende. Dagmar er knusende dygtig og oprigtig interesseret i, at hjælpe “sine børn” på bedste vis via tilpassede øvelser og leg. Sebastian elskede at komme hos Dagmar og hjælpen var effektiv og kærlig. Både Sebastian og vi tænker tilbage på tiden hos Dagmar med glæde og taknemmelighed! Vi kan varmt anbefale Dagmar.
 
(Lisbeth – mor til Sebastian)

Tusind tak Dagmar. Du må endelig blive ved med dine private kunder. Har sjældent mødt SÅÅÅ kompetent et menneske… Du er simpelthen virkelig dygtig og et fantastisk menneske. Glæder os til næste gang. Knus.

(Helle – mor til A)

Det var en fantastisk session i dag. 
Oliver er så glad og det bobler i maven. Han har sagt s-lyde hele vejen i bilen hjem! 
Tak for din skønne imødekommenhed, du er bare super dygtig. 

(Anja – mor til Oliver)

Vi har været utrolige glad for undervisning her hos Dagmar som har været et vigtigt led for vores søns taleudvikling.
Dagmar er utrolig god til børn og god til at få dem til at slappe af slippe deres barrierer så de kan føle sig trygge. Tak.
 
(Daniel – far til Manolo)

Emil enjoyed so much his session with you and certainly boosted his confidence and consciousness over pronunciation. 
 
(Tsui Yee – mor til Emil)

Jeg kan på det varmeste anbefale Dagmar Maria Thomsens tale- og sprogundervisning. Min søn på 5 år modtog undervisning hos Dagmar gennem lidt mere end et halvt år og med et meget positivt resultat. 
Der var fra start en meget omhyggelig og detaljeret evaluering af min søns styrker og svagheder, som dannede grundlaget for den efterfølgende undervisning.
Undervisningen som varede ca 1 time fremstod altid meget velforberedt og blev altid gennemført på en meget fin måde, således at min søn altid følte sig godt tilpas, og som gjorde at en lektion ikke blev hverken kedelig eller anstrengende for min søn. Desuden var der en meget fin progression i selve undervisningen og en meget fin feed-back efter hver session, således at man selv kunne arbejde videre. Der var mange gode øvelser, som man kunne arbejde videre med derhjemme og vi fik mage gode råd til spil og forskellige apps, som ville kunne understødte, den sproglige udvikling.
Min søn var meget glad for at gå hos Dagmar, og glædede sig faktisk hver gang, fordi mange af øvelserne var både sjove og fordi han følte at han blev bedre.
Så sammenfattende må man sige at det var udviklende for min søn. Tak for alt.
 
(Henrik Fischer)

Dagmar er fantastisk og holder tempoet som passer perfekt til en krudtugle med gang i den! Læring bliver altid til en leg.

(Lena – mor til Magnus)

Jeg har en dreng som var blevet afvist af sin kommunale talepædagog, da hun ikke mente hun kunne arbejde med ham. Så jeg valgte at opsøge en på nettet, og var så heldig at finde Dagmar.
Hun har formået at tilpasse undervisningen af lydtræning og bogstavs genkendelse (til skole), med ting som interesserer ham, såsom legepistoler, ridder m.m. Han har nydt at være hos hende. Han spørger altid, hvornår skal jeg ind og lege med Dagmar. Som forælder kan man få lov at være med på det plan dit barn ønsker det. Jeg har selv lært en masse omkring teorien bag det, fordi jeg ønskede et større kendskab, og selv der har Dagmar været fantastik til at give mig materiale til vores hjemmetræning. 


(Mia – mor til William)

Vi vil bare sige tusind tak for dit gode arbejde med Samuel. Efter mange år og flere mislykkedes forsøg hos flere andre talepædagoger, fik du allerede ved første besøg lært ham at sige K og G lyden og fik samtidigt motiveret ham til at øve herhjemme. Samuel har nu ingen problemer mere, og de nye lærere i skolen, kan slet ikke høre at han nogensinde har haft et problem. Helt fantastisk!

(Vicki – mor til Samuel)

Julius kom til dig, efter et mislykket forløb hos en offentlig ansat talepædagog. Du ydede den nærvær og tryghed som Julius havde behov for. Med din hjælp og faglige ekspertise, har Julius rykket sig milevis og vi kunne ikke have gjort det uden din hjælp.

(Emilie – mor til Julius)

Emil elsker at komme hos Dagmar. I Emils forløb hos Dagmar (som næsten desværre er slut efter 5 sessioner) er Emil altid blevet mødt med varme og anerkendelse. Dagmar har igennem leg, struktur og indlevelse hjulet Emil med sine sprogudfordringer og delt ud af metoder, teorier og hjemmeøvelser. Vi kan på det varmeste anbefale Dagmar.

(Emil og forældre)